YLE Teema

 

Olisiko Lars von Trierin Valtakunta-sarjaa mahdollista saada ruutuun uusintana? Tätä "kauhusarjaa" olisi kiinnostava seurata esim. kesäöisin.

Julkaistu torstaina 12.04.2012 1 kommenttia 136 suositusta

Teema vastaa: Tässä vaiheessa ei valitettavasti ole suunnitteilla Valtakunta-sarjan uusintaa. Sen sijaan loppukesään on tulossa viisi Lars von Trierin elokuvaa: Koko homman pomo, Dancer in the Dark, Dogville, Manderlay ja Antichrist.

Suosittele136 Suosittelee

Lähetä linkki

Anonyymi

Lars von Trierin legendaarinen Valtakunta¨Orionissa 27.-28.4.2012
"Kun maailma on surullinen, itkevät lapset. Kun maailma on kammottava, itkevät aikuiset. Mutta mikä maailmaa vaivaa, kun jopa rakennukset alkavat itkeä?" Näin alkaa Lars von Trierin kahdeksanosainen minisarja. Se johdattaa Kööpenhaminan kaupunginsairaalaan, jonka työntekijät ja asiakkaat eivät ole tavallisimmasta päästä. Mustaakin mustempaa huumoria ja hersyviä henkilöhahmoja vilisevä sarja yllättää jatkuvasti absurdeilla käänteillään. Stephen King innostui sarjasta niin, että loi siitä oman versionsa. Valtakunta näytetään Orionissa kokonaisuudessaan 35 mm:n filmikopiolta osana Paha Pohjola -elokuvasarjaa. Valtakunta (1994) pe 27.4. klo 17, kesto 279 min. Valtakunta II (1997) la 28.4. klo 17, kesto 286 min. Liput 15 € / näytös. Väliaika.

Kirjoita uusi kommentti


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.