YLE Teema

 

Ääliö ulkomailla

Julkaistu lauantaina 11.12.2010 24 kommenttia 382 suositusta

Konttori-sarjan tekijöiden junttikaveri lähetetään katsastamaan maailman seitsemän ihmettä. Mitä hienoa näissä muka on, kaveri kysyy.

Ääliö ulkomailla

maanantai 28.2. klo 22.40

Kaikki tietävät Konttori-sarjan luojan, koomikko Ricky Gervaisin. Moni tunnistaa myös Steve Merchantin, Gervaisin käsikirjoittajaparin. Tämän viihdesarjan myötä muistetaan myös Karl Pilkingtonin nimi!

”Ääliö”-Pilkington on Gervaisin ja Merchantin kaveri, joka lähetetään katsastamaan maailman seitsemää tunnetuinta nähtävyyttä ja eksoottisia kulttuureja. Yleensä matkailusarjojen juontajat hihkuvat innosta, mutta Pilkingtonia ei voisi vähempää kiinnostaa. Pilkington on Homer Simpsonin hengenheimolainen, joka pysyisi mieluiten kotona - vaikka juomassa kello viiden teetä. Gervais ja Merchant järjestävät etänä Pilkingtonille matkaohjelmaa ja joutuvat kuuntelemaan matkaajan tympääntymistä puheluissa. Merchantin tavoitteena on tuottaa Pilkingtonille avartavia elämyksiä, Gervais taas haluaa nauttia miehen kärsimyksistä....

Reissu alkaa Kiinasta, jossa Pilkington hämmästelee mm. Kiinan muurin mainetta. Muut jaksot vievät vastentahtoisen Pilkingtonin Meksikoon, Jordaniaan, Brasiliaan, Egyptiin, Intiaan ja Peruun. Kahdeksas osa on koostejakso.

Trio on aikaisemmin tehnyt HBO:lle Ricky Gervais Show -podcasteja ja niihin perustuvan animaatiosarjan. Gervaisin mukaan nyt nähdään hänen tekemistään käytännön piloista kaikkein kallein. Sarjan on Brittien Sky1-kanavalle tuottanut Mentorn Media.

 

1/8: Kiina
Vastahakoinen Karl Pilkington lähetetään haukottelemaan Kiinan muurille. Ääliö-Karlin reitti vie myös perinteisen tulihieronnan sekä kung fun pariin.

 

2/8: Intia
Matkailijan tie vie Taj Mahalin monumentille. Sitä ennen hän joutuu maailman suurimmille hengellisille festivaaleille. Entä miten ääliöltä sujuu vierailu elävän pyhimyksen luona?

 

3/8: Jordania
Vastahakoinen matkailija lähetetään Lähi-idän kierrokselle. Reittiin kuuluvat Israel, Palestiina ja pulahdus kuolleeseen mereen. Saako edes tarunomainen Petran kaupunki ääliötä innostumaan?

 

4/8: Meksiko
Tunnetuimpien matkailunähtävyyksien kierros jatkuu mayakaupunki Chichen Itzaan. Ensin Karl viettää pääsiäistä ristiinnaulitsemisen kera. Luvassa on myös painia ja karjapaimentoimintaa.

 

5/8: Egypti
Vastahakoinen matkamies puetaan asianmukaisesti ja sulautetaan egyptiläiseen elämänmenoon. Pyramideihin tutustuminen osoittautuu varsin meditatiiviseksi kokemukseksi.

 

6/8: Brasilia
Kristus-patsas toivottaa ääliön tervetulleeksi Rion karnevaaleille. Alakulttuureihin tutustuminen voi alkaa - tietenkin nudistirannan kautta.

 

7/8: Peru
Ääliön viimeinen matkakohde on Machu Picchu. Sitä ennen hänet pudotetaan Amazonin viidakkoon entisen ihmissyöjäheimon pariin. Tästä pitäisi vielä jatkaa vaeltaen muinaista inkojen reittiä pitkin.

 

8/8: Kotiinpaluu
On aika summata ääliön matkojen huippukohdat koko kolmikon voimin. Ricky Gervais ja Stephen Merchant yrittävät saada selville, oppiko Karl matkoillaan mitään.

Löydä lisää:

matkailu
Suosittele382 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

Noora

Oli ihana yllätys, että Yle on ottanut sarjan ohjelmistoonsa. Karl Pilkington on mahtava. Kiitos Yle!

Jönde

Kulttuuriteko Yleltä, hieno homma :)

Ninah

Ihan hulvaton; nauratti ihan kyyneleet silmissä :D
Näkeekö näitä täältä jostain uudestaan?

Teema vastaa: Ääliö ulkomailla tulee uusintana torstai-iltana kello 23.40, ja lisäksi jaksot voi katsoa YLE Areenasta.

I could eat a knob at night

Kiitos Yle! Vielä kun saisi Ricky Gervais Shown ruutuun. :)

Kaaroboy

Aivan mahtava!
Meillä naurettiin vedet silmissä, kiitos! : )

Jukka

Loistavaa. Kiitos Yle.

CANAL+

I could eat a knob at night kirjoitti:
Kiitos Yle! Vielä kun saisi Ricky Gervais Shown ruutuun. :)

Pilkington on paras!

Ricky Gervais Show pyörii CANAL+:lla. Toinen kausi alkaa 3.2.

Jones

Upeeeeta Yle !! Juuri tällaisia ohjelmia kaivataan.
Todellinen matkailu-ohjelma menee juuri näin, kuten britit sen
ovat kuvanneet!
Lisää tällaista jatkossakin.
KIITOS !!

Pete75

Täytyy sanoa, että kerrankin onnisti kun eksyin television ääreen juuri oikeaan aikaan kun näin ääliön ulkomailla heti ensimmäisestä jaksosta lähtien. Aivan loistavaa!!!

Rogers

Nerokas sarja!

Anonyymi

A Top Banana...

Anonyymi

Tätä varten yle on, eikä HBO:n sarjoja varten.

Anonyymi

Nauraa räkättävä Ricky Gervais on älykäs veijari ja sopivasti terävähampainen ettei kukaan "isonimikään" ole turvassa. Hän tekee asioita hiukan eri tavalla kuin muut mikä on virkistävää, ja tämä "Ääliökin" toimii ihan hyvin.

Anonyymi

Olikohan Egyptissä oleva "Saya" suomalaissyntyinen kun puhui ihan suomen aksentilla englantia. Nimi voisi ollakin Saija.

Anonyymi

seija. heti sen älys aksentista

Anonyymi

http://www.galacticlight.com/Egyptjourney.htm oisko sama seija ja andrew..

"Seija and Andrew ovat viettäneet monia kuukausia Egyptissä tehden oman alansa tutkimusta ja ohjaten henkisiä ryhmiä. Seija on tutkinut muinaisen Atlantiksen ja Egyptin opetuksia ja viisauksia jo viiden vuoden ajan. Tutkimuksen tuloksena ovat kaksi kirjaa, meditointi-cd:t sekä kurssijärjestelmä apuna henkilökohtaiseen valaistumiseen."

Anonyymi

Kakkoskautta YLEltä odotellessa / toivoessa...

Anonyymi

Juu, olisiko mahdollista saada ruutuun myös toisen tuotantokauden jaksot

Anonyymi

Koska saadaan toinen tuotantokausi ruutuun?!

Anonyyminen

Pete75 kirjoitti:
Täytyy sanoa, että kerrankin onnisti kun eksyin television ääreen juuri oikeaan aikaan kun näin ääliön ulkomailla heti ensimmäisestä jaksosta lähtien. Aivan loistavaa!!!

Samanlainen tuuri kävi meikäläisellekin :) Mahtava ohjelma!

Yle Teema

Hei,

Ääliö ulkomailla -sarjan toinen tuotantokausi alkaa 6.3.2013 TV2:lla, klo 22.10.

Anonyymi

Aivan surkea ohjelma. Ärsyttää katsoa tyyppiä, joka jättää kaikki kokemukset väliin jonkin naurettavan tekosyyn varjolla... ja sitten on vielä jatkuva valitus päällä. Elämäänsä kyllästynyt idiootti ei ainakaan minua viehätä.

Anonyymi

Anonyyminen kirjoitti:
Pete75 kirjoitti:
Täytyy sanoa, että kerrankin onnisti kun eksyin television ääreen juuri oikeaan aikaan kun näin ääliön ulkomailla heti ensimmäisestä jaksosta lähtien. Aivan loistavaa!!!

Samanlainen tuuri kävi meikäläisellekin :) Mahtava ohjelma!

Mulki, katoin vähän aikaa ja sen jälkeen olin jo koukussa nauruun :)

Anonyymi

UUSINTOJA TOIVOMUKSESSA !!!!!!!!

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook